19 juli 2022 - 16:12
Deel dit artikel:

Gewijzigde openingstijden ir. Ottenbad

  • Gewijzigde openingstijden ir. Ottenbad

Sinds zaterdag 9 juli is het buitenbad van ir. Ottenbad open om 10.00 uur in plaats van 13.00 uur. Het recreatiebad binnen is vanaf die datum een week gesloten voor recreatief vrij zwemmen.

eindhoven24
  / De Redactie
  • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie

Veiligheid en hygiëne gaan te allen tijde boven alles. Gezien de verwachte hoge temperaturen en bijbehorende drukte kunnen we dit niet waarborgen met de huidige openingstijden van beide baden. Door ziekte en krapte op de arbeidsmarkt is er een tekort aan toezichthouders en schoonmakers ontstaan. Het rooster voor de overige zwemactiviteiten, zwemlessen, baantjes zwemmen en Aquasportieflessen voor alle doelgroepen blijft ongewijzigd.

Weloverwogen keuze

De keuze voor verruiming van de openingstijden van het buitenbad, en sluiting het binnenbad een week te sluiten voor recreatief vrij zwemmen is weloverwogen genomen. Door te kiezen voor deze optie, houden we de programmering voor alle gebruikers nagenoeg intact. Het maximum aantal bezoekers voor de komende week is 2500 per dag. Normaal, wanneer het binnenbad en buitenbad open zijn, is dit 3500.

Planning

In eerste instantie is de wijziging van de openingstijden voor een week. Vanaf 17 juli neemt de druk op het personeel af, omdat er net vóór en in de zomervakantie geen zwemlessen voor kinderen en volwassenen zijn. Beweeg- en Aquasportieflessen gaan door tot 25 juli. We gaan ervan uit dat er vanaf 18 juli voldoende personeel beschikbaar is om beide baden volgens de reguliere openingstijden te openen.

Download de gratis app van Eindhoven24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug