1 februari 2023 - 08:58
Deel dit artikel:

Achtse Barrier heeft klusjesteam voor hulpbehoevenden

  • Achtse Barrier heeft klusjesteam voor hulpbehoevenden

Niet iedereen heeft de financiële mogelijkheden om een klusser in te huren of een handige vriend of familielid om een klusje te doen. Daar hebben ze in de wijk Achtse Barrier een oplossing voor. Heb je hulp nodig bij het ophangen van een lamp? Moet je kast leeggehaald worden maar kun je het zelf niet? Een struik die gesnoeid moet worden?

Klusvragen

eindhoven24
  / De Redactie

Voor kleine klusvragen kan het Klusjesteam worden ingeroepen. Deze inzet is vrijwillig. De klus wordt ingepland na overleg bij inwoners die daar zelf niet de mogelijkheid toe hebben. Bijvoorbeeld door een gebrek aan financiële middelen en bij gebrek aan hulp binnen je sociale netwerk.

Kleine klussen zijn klussen die geklaard kunnen worden binnen 2 à 3 uur. Eventuele materialen zijn voor de aanvrager. Wanneer een klusser eigen gereedschap intensief moet inzetten, dan wordt hier een kleine vergoeding voor gevraagd van €2,50 per uur. Heb je zelf het benodigde gereedschap in huis, dan is de dienst gratis. 

Hulp van het Klusjesteam kan worden aangevraagd via de contactpersoon van WIJeindhoven of via klusjesteam@buurtpleinab.nl

Download de gratis app van Eindhoven24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug