11 augustus 2022 - 09:06
Deel dit artikel:

Foodtruckfestival Foodstock is terug op nieuwe locatie

  • Foodtruckfestival Foodstock is terug op nieuwe locatie

Na een verplichte Covid-pauze van 3 jaar is Foodstock weer terug! De Karpendonkse Plas is dit jaar de locatie voor Foodstock Eindhoven. De naam Foodstock verwijst natuurlijk naar het legendarische festival Woodstock, de organisatie heeft bewust gekozen voor een verwijzing naar dit festival. Foodstock wil ook voor jong en oud een plek zijn om ongedwongen te genieten van elkaar en de muziek. Om deze reden is Foodstock dan ook alle dagen gratis toegankelijk.

Met een aanbod van ongeveer 20 foodtrucks heeft Foodstock een breed aanbod uit allerlei werelddelen. Daarnaast is er gezorgd voor een gevarieerd muziekprogramma in samenwerking met Happy Sunday Fest. Denk hierbij aan tribute bands van U2 en Bruce Springsteen, coverbands die verschillende decennia uit de muziekgeschiedenis ten gehore zullen brengen en een dj die de sfeer perfect aanvoelt om die met zijn platen nog beter te kunnen maken.

eindhoven24
  / De Redactie

Over de keuze voor Eindhoven en de Karpendonkse Plas in het bijzonder meldt de organisatie het volgende: “Eindhoven heeft Foodstock alle jaren omarmd, dus we staan te popelen om weer een heerlijk weekend samen met de Eindhovenaren te kunnen doorbrengen. Belangrijke voorwaarde voor ons is dat we een mooie natuurrijke locatie kunnen vinden die daarnaast goed te bereiken is, de Karpendonkse Plas voldoet aan alle punten, dus we hebben geen moment geaarzeld om in dit prachtige park neer te strijken.”

Meer informatie: festival-foodstock.nl

Download de gratis app van Eindhoven24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug