5 augustus 2022 - 09:34
Deel dit artikel:

De Klusserij op volle toeren op nieuwe locatie

  • De Klusserij op volle toeren op nieuwe locatie

De Klusserij was al langere tijd op zoek naar een nieuwe ruimte, omdat de oude ruimte aan de Jan Heynslaan gesloopt zou worden. Dat is inmiddels gelukt, aan de Lucas Gasselstraat 3, die na een grote verbouwing door de vrijwilligers van De Klusserij geschikt is gemaakt om de stichting in te huisvesten.

eindhoven24
  / De Redactie


Auto Vitesse

De nieuwe werkplaats is een pand met een leuke geschiedenis voor Eindhoven, omdat hier jarenlang Auto Vitesse in heeft gezeten. Velen herinneren de prachtige oldtimers die er te zien waren en hebben leuke verhalen over wat ze er allemaal gezien hebben. Na tientallen jaren een garagebedrijf te zijn geweest, was het pand wel echt aan een behoorlijke opknapbeurt toe. Zo moest er niet alleen behoorlijk wat gepoetst en geschilderd worden, maar is ook het toilet helemaal opgeknapt, zodat het toegankelijk is voor invaliden.

Ook is er een hele verdieping in het zes meter hoge pand geplaatst. Hierdoor is er een mooie woonkamer met open keuken gecreëerd, waar de deelnemers prettig kunnen samenkomen en lunchen. Bovenop de nieuwe verdieping is ruimte voor opslag van de materialen waar de deelnemers mee werken.

De nieuwe werkplaats is voor basisdagbesteding geopend voor vrijwilligers die een opstap nodig hebben. Ook de Kunsterij is voor creatieve werkzaamheden beschikbaar tijdens de vaste openingstijden (maandag, donderdag en vrijdag van 10-16 uur).

Download de gratis app van Eindhoven24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug