22 november 2022 - 08:09
Deel dit artikel:

Levend organisme maakt DONNA uniek

  • Levend organisme maakt DONNA uniek

Groeistad Eindhoven is dé plek van vernieuwing en vooruitgang. Ook voor ondernemers. Neem bijvoorbeeld het bijzondere pand DONNA op Strijp-S, waar bedrijven van groot tot klein het gebouw tot een levend organisme maken. DONNA’s roltrapmodel is uniek in zijn soort en helpt ondernemers het onderste uit de kan te halen. Hoog tijd om deze koploper eens onder de loep te nemen.

eindhoven24
  / De Redactie

DONNA is om meerdere redenen uniek, maar het roltrapmodel vormt hoe dan ook een stevig aandeel. In het gebouw komen geschiedenis, heden en toekomst samen, nu ontwikkelaar Park Strijp Beheer het voormalige Philips-pand tot een moderne woon-, werk- én recreatieplek omtovert.

DONNA community

De kracht van DONNA is de community die binnenin ontstaat. De diverse facetten in het pand komen samen en versterken elkaar, vakkundig begeleid door community-manager Jack Reeuwijk.

Bedrijven opereren niet in afgesloten hokjes, maar inspireren en ondersteunen elkaar: ontwikkeling door samenwerking. Het ‘ondernemers-ecosysteem’ wordt dan ook zorgvuldig onderhouden. Bijvoorbeeld via DONNA’s Donderdag, een maandelijks bijeenkomst van de community. Hier kan informeel en vrijblijvend worden meegedacht over de toekomst van het pand.

Het gebouw is in verschillende lagen ingedeeld. Met speciale verdiepingen voor startende ondernemers, bedrijven die willen opschalen en partijen met veel ervaring. De doorgroeimogelijkheden binnen het pand zelf zorgen voor verloop en dus voor leven. Daarbij heeft Park Strijp Beheer het ‘DONNA’S scale-up fonds’ opgericht, een financiële bijdrage voor bedrijven die in de opschaalfase zitten. Dat maakt het voor deze groep nóg aantrekkelijker om in DONNA te ondernemen.

Grote vides brengen de diverse verdiepingen – en dus de diverse bedrijven - met elkaar in verbinding, zoals de zones met gedeelde voorzieningen ontmoetingen stimuleren. Het maakt van DONNA al met al een bijzonder geheel. Geïnteresseerd in de ervaringen van de ondernemers binnen het pand? Klik dan hier

Download de gratis app van Eindhoven24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug