14 oktober 2022 - 10:56
Deel dit artikel:

Eindhovense Jelle Verse speelt eerste headline show in eigen stad

  • Eindhovense Jelle Verse speelt eerste headline show in eigen stad

Rapper, producer en PSV-supporter Jelle Verse speelt dit najaar zijn eerste headline show in Eindhoven. Op 7 oktober zal de popzaal van POPEI het toneel zijn.

eindhoven24
  / De Redactie

Vorig jaar won de artiest na een actie van PSV en TOTO de supporterslied-wedstrijd met zijn eigen versie van ‘Eendracht Maakt Macht’. De winst leverde Jelle Verse naast de eer veel nieuwe Eindhovense volgers op.

Tijdens deze liveshow zal Jelle Verse zijn laatste EP ‘Later Is Nu’ spelen, samen met de beste en bekendste liedjes van eerder werk. Zo scoorde hij honderdduizenden streams op Spotify met nummers als ‘Regenjas’ en ‘Vaak Gelogen’. Op Instagram heeft de rapper bovendien beloofd dat hij ook zijn ‘PSV-lied’ ten gehore zal brengen. Jelle Verse treedt op met zijn vaste gitarist Damian van Dijk (o.a. PsySo). Het voorprogramma zal worden verzorgd door zangeres Jasha Eliane, die Jelle Verse toevalligerwijs leerde kennen tijdens een workshop in POPEI.

Eerder speelde Jelle Verse al via onder andere jongerenwedstrijd Kunstbende in de zalen van POPEI, Effenaar, Dynamo en het CKE. Nooit eerder was hij headliner in Eindhoven. In Tilburg, Verse’ geboortestad, verkocht hij eerder de zalen van The Basement en de Hall of Fame uit met eigen shows. Ook werd hij dit jaar de eerste Nederlandse artiest met een eigen escape room, die om zijn liedjes heen werd gebouwd.

Tickets voor het concert zijn te koop via jelleverse.nl/tickets.

Download de gratis app van Eindhoven24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug