3 april 2022 - 16:22
Deel dit artikel:

Nieuwe vacatures bij Kusters Bedrijven

Bij Kusters Bedrijven kan men 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht voor de meest uiteenlopende diensten. Zoals voor speciaal transport, speciale facilitaire diensten als ondersteuning bij calamiteiten, ontruimingen en ontmanteling van hennepkwekerijen. Maar natuurlijk ook voor veeg- en reinigingswerkzaamheden en voor het huren van verschillende materialen.

eindhoven24
  / De Redactie
  • Beeld - Kusters Holding

Je komt het bedrijf op vele plekken tegen in de regio Eindhoven. De kwaliteiten van Kusters: 50 jaar ervaring, uitgebreid warehouse, 24/7 beschikbaar, speciale oplossingen. Kusters Bedrijven kent drie divisies: Transport & Logistiek, Facilities en Special Services.

Direct op gesprek

Op de locaties in Eindhoven heeft het bedrijf diverse vacatures beschikbaar. Wil je werken bij deze specialist in transport, logistiek en facilitaire diensten? Dan heb je nu de mogelijkheid om direct op gesprek te gaan. Geen moeilijke sollicitatieprocedure dus. Deze unieke manier om werkgevers en werkzoekenden snel met elkaar in contact te brengen is een initiatief van MKB Eindhoven.

Bekijk de vacatures op MKBwerkt.nl en laat via de ‘Direct op gesprek’ knop je e-mail en telefoonnummer achter. De werkgever neemt zelf contact met je op om snel een afspraak te maken.

Direct op gesprek via MKBwerkt.nl

Download de gratis app van Eindhoven24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug