30 maart 2022 - 16:07
Deel dit artikel:

Groene Trudo Toren genomineerd voor architectuurprijs

Ineens stond hij daar, de Trudo Toren. Midden op Strijp-S en zeer herkenbaar aan de vele boompjes op de balkons. De opmerkelijke woontoren krijgt alom waardering en is nu één van de 10 genomineerde projecten is voor ‘BNA Beste Gebouw van het Jaar 2022’. In totaal tien projecten zijn in de race voor dé architectuurprijs van Nederland en de groene Trudo Toren is er dus één van. Alle genomineerden maken kans op de vakjuryprijs, maar er is ook een publieksprijs voor het project met de meeste stemmen.

eindhoven24
  / De Redactie
  • Beeld - Trudo


Stem mee voor de publieksprijs

De bouwers en de bewoners zijn trots op de eerste groene woontoren voor sociale verhuur ter wereld. Verdient dit gebouw volgens jou deze architectuurprijs? Breng dan je publieksstem uit via bna.nl. Stemmen kan tot en met 28 april. De winnaar van Beste Gebouw van het jaar 2022 wordt bekendgemaakt op 12 mei.

Wil je meer te weten komen over dit bijzondere gebouw van de Italiaanse architect Stefano Boeri? Lees dan zeker onze Supporting People story over de Trudo Toren. Wil je zien hoe het groenonderhoud in zijn werk gaat of kennismaken met de bewoners? Kijk dan op www.trudo.nl/trudo-toren

Download de gratis app van Eindhoven24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug