12 januari 2022 - 17:23
Deel dit artikel:

Politie stuit bij toeval op gestolen iPad in gestolen auto in Eindhoven

Een mooi toeval bij een aanhouding van een verdachte die een auto zou hebben gestolen in Eindhoven. Hij bleek ook een iPad, afkomstig van diefstal, in zijn auto te hebben.

eindhoven24
  / De Redactie
  • Beeld - Politie Eindhoven

Maandag kreeg de politie een melding van een burger dat zijn auto gestolen werd. Met meerdere eenheden zijn met spoed ter plaatse gegaan. De verdachte zat nog in de auto van de melder. "Hij heeft vast gebaald dat wij er te snel waren", zegt de politie. "De verdachte konden wij meteen aanhouden."

In de tas van de verdachte trof de politie nog een iPad aan. Deze stond ingesteld in de Nederlandse taal, maar de Nederlandse taal sprak de verdachte niet. Ook kon de verdachte de toegangscode niet invoeren. "Helaas weten wij nog niet van wie deze iPad wel is. Wij willen deze natuurlijk zo snel mogelijk naar de eigenaar terugbrengen."

Achter dikke deuren

Is de iPad op bovenstaande foto van jou, bel dan naar het algemene nummer van politie via 0900-8844 en vermeld het volgende registratienummer 2022006727. De iPad ligt op het politiebureau in Eindhoven. "De verdachte zit bij ons achter de dikke deur en de recherche gaat hem als verdachte horen over de strafbare feiten."

Download de gratis app van Eindhoven24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug