23 augustus 2022 - 05:59
Deel dit artikel:

Eindhoven krijgt een wijnfestival

  • Eindhoven krijgt een wijnfestival

Op 9, 10 en 11 september strijkt de eerste editie van BLEND wijnfestival neer in het Stadswandelpark in Eindhoven. Lokale wijnwinkels laten de bezoekers van BLEND kennismaken met hun favoriete wijnen afkomstig uit alle windstreken.

eindhoven24
  / De Redactie

Voor wijnliefhebbers is er genoeg keuze. De zeven wijnstands staan verspreid over het terrein en nemen samen meer dan honderd wijnen mee naar het festival. Bestellen doe je per glas of fles.

Aan eten is uiteraard ook gedacht. In de foodcorner vind je een gevarieerd menu van gerechtjes die goed met wijn gecombineerd kunnen worden.

Entertainment

De Wim van Doorne Muziekkiosk staat alle dagen in het teken van (live) entertainment. Verschillende artiesten zullen het podium betreden en gedurende het weekend worden Franse chansons gemixt met gezellige classics en jazzy vibes.

BLEND Business

Op 8 september trappen ze in besloten kring af met een netwerkborrel om onze sponsoren en hun relaties te bedanken. De avond wordt feestelijk geopend door Frank Lammers waarna een saxofonist en DJ on Drums het stokje overnemen. Voor bedrijven en netwerkclubs zijn nog enkele tafels beschikbaar.

Tickets

De voorverkoop is inmiddels gestart, kaarten voor BLEND koop je via de website voor 10 euro per stuk. Aan de deur zullen er dagelijks een beperkt aantal kaarten voor 12,50 euro verkrijgbaar zijn.

Download de gratis app van Eindhoven24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug