29 april 2022 - 06:10
Deel dit artikel:

Kraker van het weekend: FC Eindhoven ontvangt FC Emmen

  • Kraker van het weekend: FC Eindhoven ontvangt FC Emmen

Vandaag staat er een heuse kraker op het programma. Dan ontvangt in de KeukenKampioen Divisie FC Eindhoven de koploper FC Emmen. FC Eindhoven is momenteel de nummer 3 en dus is er sprake van een echte topper. Bovendien staat er veel op het spel. FC Emmen is al gepromoveerd, maar nog niet kampioen. Het kan nog worden ingehaald door nummer 2 FC Volendam.

eindhoven24
  / De Redactie


Ongeslagen

FC Eindhoven draait uitstekend en is inmiddels acht keer op rij ongeslagen. De club stevent af op de nacompetitie. In eigen huis staat met name de prestige op het spel. Geen enkele Eindhovense speler zal erop zitten te wachten dat FC Emmen in het Jan Louwers Stadion de kampioensschaal omhoog mag tillen.

Kampioenschap

In Emmen worden inmiddels de voorbereidingen getroffen voor een huldiging. Dat kan de club op eigen kracht doen, maar het kan ze ook in de schoot worden geworpen als FC Volendam onderuit gaat op bezoek bij Dordrecht. Als Dordrecht namelijk wint, dan mag ook FC Emmen verliezen. Dan kunnen de Eindhovenaren zelfs bij winst een huldiging niet vermijden. Het belooft een spannende avond te worden, vrijdag 29 april om 20.00 uur.

Download de gratis app van Eindhoven24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug