15 november 2022 - 09:20
Deel dit artikel:

Wie wordt DONNA’s horecapartner?

  • Wie wordt DONNA’s horecapartner?
  • Wie wordt DONNA’s horecapartner?
  • Wie wordt DONNA’s horecapartner?
  • Wie wordt DONNA’s horecapartner?
  • Wie wordt DONNA’s horecapartner?

STRIJP-S – Stap voor stap krijgt Eindhoven er een nieuwe hotspot bij. De ontwikkeling van Strijp-S gaat tenslotte razendsnel en het voormalige industrieterrein heeft dan ook steeds meer te bieden. Neem bijvoorbeeld ‘eyecatcher’ DONNA, nu al een van de meest bijzondere panden van de stad, waar van ’s ochtends tot ’s avonds het licht moet gaan branden.

eindhoven24
  / De Redactie

Niet alleen het gebouw zelf, maar ook de ligging is uniek. Naast het Klokgebouw en met het Ketelhuis in de achtertuin rust er een veelbelovende toekomst op de locatie. In DONNA worden wonen, werken en vrijetijdsbesteding gecombineerd. Het pand gaat zo een wezenlijke bijdrage leveren aan de ontwik-keling van Strijp-S.

Horeca op begane grond

De concrete invulling krijgt momenteel volop aandacht. Neem bijvoorbeeld de begane grond, waar maar liefst 700 vierkante meter voor horeca is ingetekend. Een imposante ruimte die eventueel met een overdekt terras én een dakterras kan worden uitgebreid. Hoe de invulling er precies uit komt te zien, ligt nog niet vast. Vooruitstrevende horecaondernemers kunnen zich dus nog altijd bij ontwikke-laar Park Strijp Beheer melden.

DONNA krijgt daarnaast een belangrijke leisure-functie. Hiervoor is, eveneens op de begane grond, 600 vierkante meter vrijgemaakt. Een plek met creatieve ruimtes, waar ontmoeten en samenwerken centraal staan, en een Butler Point dat als een soort huiskamer dient. De showroom even verderop biedt Strijp-S de gelegenheid zich breed te etaleren.

Tot slot moet de leisure-functie in de avond publiek gaan aantrekken, zodat bij DONNA het licht altijd brandt. De potentie van deze leisure-functie is dan ook enorm. Park Strijp Beheer zoekt nog naar de juiste ambitieuze partner(s) voor de invulling.

Zo biedt DONNA volop kansen, voor zowel inwoners als ondernemers. Het volgende unieke puzzelstuk-je dat de aantrekkingskracht van Strijp-S vergroot. Eindhoven krijgt er een hotspot bij, eentje om in de gaten te houden.

 

Download de gratis app van Eindhoven24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug