10 januari 2022 - 11:53
Deel dit artikel:

Plaats je vacatures op Eindhoven24

  • Plaats je vacatures op Eindhoven24

Steeds meer ondernemers en bedrijven in en om Eindhoven maken gebruik van de mogelijkheid om vacatures te plaatsen op de gratis app en website van Eindhoven24. Daardoor komen hun openstaande vacatures bij gemiddeld 15.000 dagelijkse bezoekers in the picture.

eindhoven24
  / De Redactie

Eindhoven24 groeit als kool en dagelijks weten vele duizenden inwoners onze site en app te vinden. Het is daarmee ook een superaantrekkelijk platform voor ondernemers. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te adverteren met een banner, een advertorial te plaatsen maar ook om je vacature onder de aandacht te brengen.

Zo maak je een goede kans dat je via Eindhoven24 de perfecte kandidaat voor jouw openstaande functie vindt. Het is ook mogelijk om dit te doen bij Valkenswaard24, Gemert-Bakel24, Heeze-Leende24 en Cranendonck24. Zo bereik je nóg veel meer mensen in de regio, gemiddeld 65.000 per dag.

Naar jouw wens

Het is heel eenvoudig. Stuur ons vrijblijvend een mailtje, naar sales@eindhoven.nl, en wij nemen contact met je op en bespreken de mogelijkheden over het plaatsen van een vacature. Zo maken we het volledig naar jouw wens en publiceren we het op het op onze app, website en social media.

Voordelig adverteren

Het is uiteraard ook mogelijk om eenvoudig en voordelig te adverteren bij Eindhoven24 en al onze andere platformen. Er is héél veel mogelijk. Voor meer informatie hierover kun je ook vrijblijvend contact opnemen met sales@eindhoven24.nl.

Download de gratis app van Eindhoven24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug