22 december 2021 - 08:49
Deel dit artikel:

De Interieurplakkers geven keuken metamorfose met keukenwrap

  • De Interieurplakkers geven keuken metamorfose met keukenwrap
  • De Interieurplakkers geven keuken metamorfose met keukenwrap
  • De Interieurplakkers geven keuken metamorfose met keukenwrap

Een gratis keukenwrap van 2000 euro. Die prijs is voor Fleur Mennings uit Valkenswaard. Na een winactie van De Interieurplakkers en Eindhoven24 is haar keuken een volledige metamorfose ondergaan.

eindhoven24
  / advertorial

Afgelopen weekend hebben De Interieurplakkers de keuken totaal omgetoverd. Ze had een glans- en crèmekleurige keuken, maar daar was na de nieuwe wrap niets meer van te zien. Alle frontjes, zijkanten en plinten zijn aangepakt. Nu schittert in haar huis een prachtige mat-zwarte keuken. “Het geeft een heel nieuwe uitstraling aan een woning”, vertelt Boyd Kouwenberg van De Interieurplakkers.

Hij was zaterdag bij de winnares thuis, na de Black Friday-winactie in samenwerking met Valkenswaard24, Cranendonck24, Heeze-Leende24, Gemert-Bakel24 en Eindhoven24. Alle deelnemers konden een volledige keukenwrap winnen. Fleur Mennings mag zich gelukkig prijzen. Boyd: “Ze is zeer tevreden over het resultaat. De ouders kwamen ook nog langs en zijn potentiële klanten geworden.”

Talloze opties

Hij legt uit hoe De Interieurplakkers te werk gaan en ook jouw keuken kunnen wrappen. “De klant heeft verschillende keuzes. Ze kunnen kiezen om bijvoorbeeld alleen het vooraanzicht van de keuken te beplakken. Een tweede optie is de voorkant en alle kopse kanten van de kasten te wrappen. Heel het geraamte wordt dan meegeplakt. Optie drie is helemaal volledig, dus ook de achterkant van het kastje. Dus als je het kastje opendoet, dan is dat ook meegeplakt. Ook is er de keuze om het blad mee te plakken. Zo is het bijvoorbeeld meer een geheel. Het is heel divers wat we kunnen.”

Duurzaam

Boyd legt uit dat het nemen van een nieuwe keuken door het wrappen helemaal niet nodig hoeft te zijn. “Als je keuken niet meer bij het interieur past, is dit een goede methode om op een duurzame manier je keuken aan te passen. Je hebt hierbij echt honderden kleuren en structuren. Je kunt het zo gek niet bedenken.”

Contact opnemen

De Interieurplakkers inspireren je graag over de mogelijkheden. “Wij komen altijd langs om de kleurenstalen te laten zien en te vertellen wat er mogelijk is.” Wil je meer informatie of een afspraak maken, neem dan contact met ze op. Kijk op deinterieurplakkers.nl voor meer informatie. Je kunt ook hun Instagram- en Facebookpagina bekijken.

Winactie keert terug

Heb je niet gewonnen, niet getreurd. Deze winactie komt jaarlijks terug, het is zeker niet iets eenmaligs, zo geven De Interieurplakkers aan. “We gaan ieder jaar aan het begin van de feestdagen een keuken wrappen.” Je kunt volgend jaar dus gewoon weer meedoen.

Download de gratis app van Eindhoven24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug