20 december 2021 - 11:50
Deel dit artikel:

Oproep: Steun de lokale ondernemer

  • Oproep: Steun de lokale ondernemer

De overheid heeft wederom een harde lockdown ingesteld. Er is teleurstelling, begrip, frustratie en een gevoel van onmacht. Het coronavirus treft de gehele samenleving. We steunen de zorgverleners, want zij doen (met vele overuren) heel belangrijk werk. Ook ondernemers hebben het zwaar. Ze moeten sluiten en hebben geen keus. Personeel wordt naar huis gestuurd en er wordt een beroep gedaan op hun creativiteit om het hoofd boven water te houden.

eindhoven24
  / De Redactie


Omslag naar online

Nu lekker ongedwongen winkelen niet meer mogelijk is, wordt online shoppen weer enorm populair. De pakketbezorgers rennen de benen onder hun lijf vandaan. Vaak wordt, veelal uit automatisme, gekozen voor de grote landelijke of internationale webshops. Via advertenties, social media en in de winkelstraten zien we lokale winkeliers, kroegen en restaurants die alles uit de kast halen en hun creativiteit aanspreken. Met passie, hart voor de zaak en de pure noodzaak om de rekeningen te kunnen betalen, het personeel te behouden en toch nog omzet te behalen. Tenslotte, stil zitten… Dat zit een ondernemer niet in het bloed.

Oproep

Stel, er is geen lockdown. Bij welke lokale winkelier of horecagelegenheid ga jij dan wel eens langs? Deze ondernemer heeft het nu waarschijnlijk ontzettend zwaar. Reden te meer om juist hier te bestellen. Steun dus de lokale ondernemer, voor de lokale economie en vooral ook voor een steuntje in de rug voor ondernemend Eindhoven. 

Download de gratis app van Eindhoven24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug