4 december 2021 - 15:10
Deel dit artikel:

Het was weer even wennen, live deelnemen aan een beurs

Afgelopen twee jaar kon dit natuurlijk door COVID-19 niet, maar op donderdag 21 oktober stelde Gerard Slegers - Autogroep Bos en Slegers zijn bedrijfspand beschikbaar om de eerste editie van Xclusive Business Event te kunnen laten plaatsvinden.

eindhoven24 / De Redactie • Beeld - Pionmedia

Xclusive Business Event is een beurs concept waarin meerdere businessclubs de handen uit de mouwen steken om elkaar te ontmoeten om te netwerken, om elkaar beter te leren kennen en om te kijken hoe wij elkaar kunnen helpen aan meer business.

Ditmaal in kerstsfeer, gemoedelijk en ontspannen

“Een eerste editie is natuurlijk spannend, met de juiste inzet van vrijwilligers en onze medewerkers, de positieve instelling van de standhouders en het anticiperen op de Corona-maatregelen moet het lukken”, zegt Gerard met een twinkeling in zijn ogen.

En dat Xclusive Business Event een succes is mag duidelijk zijn. Ruim 25 standhouders en de nodige bezoekers werden hartelijk verwelkomd op de Steenoven in Eindhoven. Er werd volop business gedaan. “Ik heb zelfs twee nieuwe klanten en een nieuwe samenwerking kunnen realiseren” zegt Stan van Asten, eigenaar van Tomorro.nl (social media-bedrijf).

Succesvolle eerste editie

Toezeggingen om aan de volgende editie deel te nemen werden al gedaan, waardoor er zeker mag worden gesproken van een succesvolle eerste editie die een vervolg krijgt. Volg en vind ons leuk op onze LinkedIn-bedrijfspagina!

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug