26 november 2021 - 00:05
Deel dit artikel:

Black Friday actie: De Theespecialist

Je hoeft het niet van ver te halen. Dat hebben wij namelijk al voor je gedaan: de beste thee uit alle uithoeken van de wereld. DeTheespecialist.nl is een webshop, gevestigd in Eindhoven. We hebben de heerlijke theemerken en -benodigdheden voor je geselecteerd en beoordeeld. Het resultaat: een online speciaalzaak met thee uit alle windstreken en ook nog eens scherp geprijsd.

eindhoven24 / De Redactie


Heerlijke korting op Black Friday

Wil je kennismaken met onze heerlijke theesoorten? Of ben je op zoek naar een uniek decembercadeau voor een theeliefhebber? Op Black Friday (26 november) en het daaropvolgende weekend (27/28 november) krijg je een heerlijke korting van 10% op het gehele assortiment: losse thee, theezakjes, prachtige theebloemen, theeservies, theewarmers, theepotten, benodigdheden voor de bereiding van thee, chocola, theeplanten en nog veel meer! Gebruik bij de bestelling de kortingscode BLACKFRIDAY

Bekijk het assortiment en bestel met korting

Over ons

De Theespecialist is opgericht door Han van den Broek. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de evenementenbranche wilde hij iets nieuws. De keuze was snel gemaakt. Hij wilde zijn passie voor thee delen met anderen.

De wereld kent vele heerlijke theesoorten. De Theespecialist is er voor de echte fijnproever. Daarom worden al onze thee artikelen zorgvuldig geselecteerd door Han. Hij heeft hier een zeer goede kijk op en bovendien is hij gecertificeerd thee sommelier. Dit maakt dat hij uitstekend kan beoordelen of een thee voldoet aan zijn hoge kwaliteitseisen en perfecte smaak.

Onze kernwaarden

De kernwaarden van De Theespecialist:

1. Speciaal geselecteerd
2. Goede service
3. Snel in huis
4. Eerlijk geprijsd
5. Biologisch en fairtrade
6. Voor ieder wat wils


Meer informatie: De Theespecialist

Thee specialist Eindhoven
Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug