13 november 2021 - 07:30
Deel dit artikel:

Vacature: J.A. de Beijer B.V. zoekt bouwkundig constructeur

Het leukste bouwtechnisch adviesbureau uit de regio is op zoek naar jou! Word jij onze nieuwe bouwkundig constructeur? Als je leergierig, jong van geest en enthousiast bent is dit een uitdaging waar je vol overtuiging je tanden in kunt zetten – ook als je nog geen ervaring hebt in deze branche. Lees hieronder hoe jij onze nieuwe collega kunt worden!

eindhoven24 / advertorial

Wat je gaat doen
Als allround bouwkundig constructeur ontferm jij je over het ontwerpen, berekenen en tekenen van constructies. Jouw visie begint als een idee en eindigt als een concrete bouwtekening en/of model! Dit doe je in opdracht van diverse partijen zoals aannemers, architecten en particulieren in Nederland én daarbuiten – van kleine verbouwingen tot grootschalige nieuwbouw, van kleine prefab betonelementen tot grote staalconstructies.

Vanuit een rol als projectleider ben jij ook het aanspreekpunt voor klanten en bezoekt de bouwplaats. Je stuurt de tekenaar/modelleur aan en maakt zo deel uit van het gehele ontwerp-, engineering- en bouwproces. Kortom, onze vacature is een veelzijdige baan die op jou ligt te wachten!

Wie jij bent
· In het bezit van een wo/hbo diploma bouwkunde, of vergelijkbaar niveau
· Je hebt ervaring met rekenprogrammatuur 2D en/of 3D
· Basiskennis van Microsoft Word en Excel
· Een leergierige instelling: een dag niets geleerd is een dag niet geleefd
· Je denkt in oplossingen, niet in problemen
· Je hebt een proactieve houding – jij weet van aanpakken
· Affiniteit met alles dat met constructie en bouw te maken heeft

Wat je van ons krijgt
· Uitdagend werk binnen een klein en betrokken team
· Ruimte voor persoonlijke inbreng
· Interne begeleiding afgestemd op jouw ervaring
· Opleidings- en doorgroeimogelijkheden
· Werktijden in overleg
· Een marktconform salaris
· Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
· Een gave werkplek: het oude gemeentehuis van Riethoven!

Wie wij zijn
Wij zijn J.A. de Beijer B.V. – al vijftig jaar de verbindende factor tussen ontwerper en bouwer. Als bouwtechnisch adviesbureau is het onze missie om kwaliteit zonder concessies te kunnen leveren. Met een gedegen voorbereiding en geavanceerde reken- en modelleersoftware zorgen wij voor een topresultaat dat zich terugbetaalt op de lange termijn. Wij hebben een gevarieerd en enthousiast team dat samenwerkt om aan de verwachtingen van onze partners te voldoen.

Word jij onze nieuwe collega?
Lijkt dit je wel wat? Neem dan contact op met Harry de Beijer (040-2071810) of solliciteer direct door je cv en motivatiebrief te mailen naar info@debeijeradvies.nl

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug