27 oktober 2021 - 07:26
Deel dit artikel:

DKM Solutions - Wil jij ook de beste duurzame documentoplossing voor jouw bedrijf?

Moderne technologie transformeert zich razendsnel en dat heeft invloed op de manier waarop je werkt. In de huidige informatie gedreven maatschappij is het verwerken en beheren van informatie complex. Als business services specialisten streven wij ernaar om informatieprocessen weer simpel te maken door onder andere werkprocessen te stroomlijnen en kritische informatie veilig te stellen.

eindhoven24 / advertorial

Wanneer je denkt aan de moderne technologie denk je wellicht niet meteen aan duurzaamheid. Maar ook dit is een erg belangrijk topic, niet alleen voor ons, maar ook voor organisaties om ons heen en de samenleving. Al sinds 2009 is duurzaamheid een actief onderdeel van onze organisatie en werken wij samen met CO2Balance. Hiervoor hebben wij een CO2-neutraal programma in het leven geroepen. In dit programma staat klimaatcompensatie centraal. Er is exact berekend hoeveel CO2 er vrijkomt door toedoen van iedere multifunctionele- of barcodeprinter die we leveren. Deze berekening loopt van productie en levering, tot het gebruik tijdens de levensduur van de printer. De hoeveelheid CO2 wordt vervolgens omgezet in zogeheten carbon credits.

Carbon credits – ook wel emissiereducties genoemd – zijn certificaten die een bepaalde vermindering van broeikasgas in de dampkring vertegenwoordigen. Je kunt ze verdienen met projecten die broeikasgas voorkomen of verminderen. Deze certificaten zijn verhandelbaar: je kunt ze verkopen aan bedrijven en landen die daarmee hun eigen emissies ‘compenseren’. Vandaar de term klimaatcompensatie, die vaak wordt gebruikt voor de handel in emissiereducties. Eén ‘carbon credit’ staat gelijk aan een besparing van één ton kooldioxide (CO2).

Wat doen wij product specifiek qua duurzaamheid?

We denken graag met je mee bij het verminderen van CO2-uitstoot. Zo is dubbelzijdig printen natuurlijk een makkelijke besparing, maar ook onze follow-me oplossing is hier een goed voorbeeld van. Deze acties leiden tot minder printen en dus tot minder CO2-uitstoot. Daarnaast ontwikkelen en implementeren wij dagelijks intelligente document- en informatiesystemen. Hierdoor sla je informatie niet alleen geordend, efficiënt en beveiligd op, je bespaart ook nog eens op de printkosten en daarmee het milieu.

Wij adviseren je graag in het efficiënter, competitiever en duurzamer inrichten van jouw organisatie. We creëren nieuwe manieren van werken waardoor je in staat bent geld te besparen, werkstromen sneller te laten verlopen en informatie veilig en duurzaam te bewaren. Zo kan je zich weer richten op wat er echt toe doet.

Vind jouw perfecte oplossing

Grote onderneming of kleine organisatie? Het maakt niet uit. Dankzij ons uitgebreide dienstenportfolio kan iedereen een beroep doen op de expertise van DKM Solutions. Ben je benieuwd of jouw organisatie met een nieuwe manier van werken informatie beter kan beheren en veilig stellen, efficiënter kan werken en milieuprestaties kan verbeteren?

Onze consultants verzorgen voor jou een scan van jouw werkprocessen, waarbij wij je direct kunnen adviseren met welke producten, services en oplossingen wij je kunnen helpen uw bedrijfsdoelstellingen te behalen.

Bekijk onderstaande leaflet voor meer informatie en prijzen óf vraag nu vrijblijvend een offerte aan.  

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug