15 oktober 2021 - 12:10
Deel dit artikel:

Bakker Bart aan de Demer weer open

Bakker Bart heeft de winkel in het centrum van Eindhoven heropend. Op de Demer 21 om precies te zijn. Met deze volledig vernieuwde en ook verruimde winkel, krijgt de ondernemersfamilie Ketelaars een winkel met daarin veel nieuwe snufjes. Het filiaal is fors verruimd en heeft de nieuwste Bakker Bart uitstraling gekregen. De allerlaatste technieken zijn toegepast, zoals digitale schermen, nieuwe presentatiemeubels en winkelcommunicatie.

Wie is de familie Ketelaars

eindhoven24 / De Redactie

De ondernemersfamilie Ketelaars is al enige tijd franchisenemer van de Bakker Bart aan de Demer in Eindhoven. Ook is de familie actief op de bezorgmarkt in Eindhoven (bakkerbart.nl) en sinds ongeveer een jaar ook franchisenemer van het Bakker Bart filiaal in WoensXL (Winkelcentrum Woensel). Waar oorspronkelijk vader Marc en moeder Anita de meest actieve rol speelden binnen het bedrijf, heeft inmiddels zoon Christian het stokje overgenomen. Met de vernieuwde Bakker Bart zet de familie weer een volgende stap met hun familiebedrijf. Leuk om te zien dat een hardwerkende en enthousiaste familie hun passie in de praktijk brengt.

Feitjes over Bakker Bart

Bart’s Retail B.V., gevestigd in Utrecht en onderdeel van Vital Food Group B.V. Dat is de franchisegever van Bakker Bart. Bart’s Retail opende in 1977 de eerste Bakker Bart in Nijmegen en groeide in de afgelopen jaren door naar ruim 150 winkels, die verspreid zijn over het hele land. Bakker Bart winkels hebben als uniek kenmerk dat er gebruik wordt gemaakt van vers deeg waarmee dagelijks verse broodproducten worden bereid in de winkel zelf. Bij Bakker Bart koop je broodproducten voor thuis en kun je er ook terecht voor een lekker ontbijt, koffie met iets lekkers, een heerlijke lunch of verse warme snack.

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug