10 oktober 2021 - 13:38
Deel dit artikel:

De Design Shop opent extra pop-up store tijdens DDW

De Design Shop is dit jaar extra groot vertegenwoordigd tijdens de Eindhovense Dutch Design Week (DDW). De jaarlijks terugkerende pop-up store focust zich op het grootste design evenement van Noord-Europa: “Na de teleurstelling van vorig jaar kunnen we niet wachten om jonge aanstormende ontwerpers met De Design Shop weer een podium te bieden. Wij zijn er dit jaar daarom niet met twee pop-up vestigingen!”

eindhoven24 / De Redactie

De pop-up designwinkel strijkt dit jaar neer op het Centraal Station van Eindhoven en bij Spoor K – dé plek voor ondernemende designers in Eindhoven. “Na lang zoeken is het ons gelukt om twee mooie en diverse locaties te vinden.”, aldus initiatiefnemer Sanne Kaal: “Op Spoor K worden we omringd door veelbelovende exposities van onder andere Dutch Design Foundation, Envisions en Design Perron. De tweede vestiging is te vinden op het Centraal Station.”


Podium voor talent

De Design Shop biedt beginnende ontwerpers, makers en uitgevers een podium om hun werk te showcasen en verkopen aan het grote publiek: “Het is voor startende ontwerpers - zonder groot bereik of gevestigde status - vaak lastig je producten aan de man te brengen. De Design Shop is er juist voor die designers”, vult Sanne aan: “We gaan ieder jaar op zoek naar producten van jonge en innovatieve designers die goed passen bij de filosofie van De Design Shop. Zo lukt het ons telkens weer om een frisse en unieke collectie neer te zetten.”

De Eindhovense Dutch Design Week vindt plaats van 16 t/m 24 oktober. Kijk voor meer informatie op www.ddw.nl

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug