27 september 2021 - 20:31
Deel dit artikel:

Go Sharing start met elektrische fietsen in Eindhoven

De groene deelscooters zijn inmiddels niet meer weg te denken in het straatbeeld van Eindhoven en omgeving. De populariteit is enorm, want je ziet ze overal rijden en staan. Nu worden daar elektrische fietsen aan toegevoegd. Voor veel mensen in het niet betaalbaar om een elektrische fiets te kopen. Met het initiatief van Go Sharing is dat binnenkort verleden tijd en kan iedereen een elektrische fiets gebruiken, waarbij je alleen betaalt voor het gebruik.

Behoefte

eindhoven24 / De Redactie

De gemeente van Eindhoven juicht het plan toe. Vanaf volgende week zijn de fietsen al te vinden in de Eindhovense straten. Hiermee speelt de verhuurder slim in op de behoeften en ontwikkelingen. Tenslotte, de vraag naar elektrisch fietsen is groter dan ooit. Bovendien is het binnenkort verplicht om op snorfietsen (waar ook de scooters van Go en Felyx onder vallen) een helm te dragen.

In Amsterdam is deze verplichting er al en daar worden twee helmen meegeleverd in de buddyseat. Om aan de hygiëne-eisen te voldoen worden de helmen daar dagelijks gereinigd en is een haarnetje verkrijgbaar. Toch lijkt de stap naar elektrische fietsen, die qua snelheid niet veel onderdoen voor de e-scooters, een stukje voortschrijdend inzicht van de groene verhuurder. 

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug