19 februari 2024 - 19:27
Deel dit artikel:

Vacatures medewerker bos- en natuurbeheer in Kempen en Heeze

  • Vacatures medewerker bos- en natuurbeheer in Kempen en Heeze

Binnenwerk werkt samen met Staatsbosbeheer en is op zoek naar collega’s voor het bos- en natuurbeheerteam in Bergeijk, regio Kempen en het team in Heeze. Ben jij of ken jij iemand met een doelgroepindicatie die graag buiten wil werken en ben je minimaal 24 uur per week beschikbaar voor Binnenwerk? Dan is dit een echte buitenkans. Je hoeft geen kennis van groen te hebben.

eindhoven24
  / advertorial

Bij Binnenwerk werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Je komt in een team van ongeveer acht medewerkers onder begeleiding van een vaste werkbegeleider en een jobcoach. Je bent elke dag buiten en werkt in kleding van Staatsbosbeheer.

Wat ga je doen?

De werkzaamheden zijn heel gevarieerd en seizoensgebonden. Samen met jouw team ga je zagen, snoeien, bladblazen of maaien. Je onderhoudt wandelpaden en repareert borden of hekken. Je hoeft het nu nog niet te kunnen, we leren je alles tijdens het werk. Daar horen ook cursussen bij, denk aan kettingzagen of een trekker rijbewijs. Klinkt goed toch?

Over Binnenwerk

Je komt in dienst van Binnenwerk, oftewel de overheid. Je krijgt een jaarcontract, indien je goed functioneert kan je in aanmerking komen voor een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd ( vaste dienst) Je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen. Binnenwerk kijkt naar wat wel kan en helpt mensen met een doelgroepindicatie aan een baan binnen de overheid. Je werkt altijd in een team.

Er zijn ruim 80 Binnenwerk-teams in Nederland, waarvan 52 samen met Staatsbosbeheer. En er komen steeds meer teams en collega’s bij. Bij Binnenwerk heb je wel 700 collega’s verspreid over Nederland. Ze werken in Rijkspanden als toetsenbordreiniger of archiefmedewerker, of ze werken juist buiten op locaties van Staatsbosbeheer. Binnenwerk-collega’s zijn blij met hun baan en geven Binnenwerk een 8,2.

Wil je meer weten over Binnenwerk? Kijk op www.oprijk.nl/binnenwerk.

Nieuwsgierig? Kom langs!

Heb je interesse? Wil je een ochtend meewerken? Neem voor regio Bergeijk contact op met werkbegeleider Jurgen Blom via Jurgen.Blom@rijksoverheid.nl. Bellen mag natuurlijk ook, het telefoonnummer van Jurgen is 06 27 12 69 40.

Voor Heeze en omgeving kan je contact opnemen met werkbegeleider Ron van Eersel: 06 27370849 of mail naar Ron.Eersel@rijksoverheid.nl

Download de gratis app van Eindhoven24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug