6 september 2023 - 16:14
Deel dit artikel:

Tussenstanden van lokale amateurclubs live te volgen door nieuwe functie

  • Tussenstanden van lokale amateurclubs live te volgen door nieuwe functie

Vanaf komend seizoen wil Amateurvoetbal Eindhoven een extra service, namelijk Livescore, toevoegen aan de veelbezochte website. In een wereld van snelle berichtgeving past de Livescore perfect bij deze website. Ook lokale amateurclubs zijn zo op de voet te volgen.

eindhoven24
  / De Redactie

Tijdens de wedstrijden worden alle actuele tussenstanden vermeld van alle competities die Amateurvoetbal Eindhoven op haar website belicht. Wordt er ergens gescoord, dan wordt dat direct op de website vermeld.

Meer dan 130 clubs aangesloten

Alle clubs zijn benaderd voor deelname aan Livescore en de respons is goed te noemen, meldt Amateurvoetbal Eindhoven. Na een aantal weken staat de teller nu op meer dan 130 clubs die zich hebben aangemeld voor de deelname aan het live bijhouden van de scores.

Aanmelden bij Livescore als voetbalclub

Nog een klein aantal clubs te gaan. Dus bij deze ook de oproep aan de verenigingen die benaderd zijn en zich nog niet aangemeld hebben, geef je snel op. Dat kan via een mail aan peter@amateurvoetbaleindhoven.nl. Het is mogelijk om meerdere contactpersonen op te geven.

Download de gratis app van Eindhoven24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug