8 mei 2023 - 11:44
Deel dit artikel:

Bridge Guitar Festival: meer dan vijftig gitaar-concerten in 5 dagen

  • Bridge Guitar Festival: meer dan vijftig gitaar-concerten in 5 dagen

Eindhoven staat van 10 tot en met 14 mei vijf dagen lang in het teken van de gitaar tijdens Bridge Guitar Festival met meer dan vijftig concerten en randprogramma’s in de hele regio. Het grootste deel van het festival is gratis toegankelijk. Of je nu een gitaar-purist of gewoon liefhebber van gitaarmuziek bent: Bridge Festival is er voor beide categorieën. 

eindhoven24
  / De Redactie

Op verschillende locaties in het centrum van Eindhoven wordt op 12, 13 en 14 mei een gratis en bomvol stadsfestival georganiseerd, waar onder andere Cardinal Black, Five Great Guitars, Erja Lyytinen, Eric Steckel, Montis, Goudsmit & Directie, Leif de Leeuw Band, Robin Kester, Dawn Brothers, Voltage, Dans Dans, Ghost Woman, Hawxx en nog veel meer acts optreden. 

Daarnaast kan het publiek genieten van een aantal bijzondere betaalde concerten en de talkshow Guitar Inside bijwonen waar Bridge-artiesten in duo’s aanschuiven in Meneer Frits. En er is meer, veel meer. Zo vindt op zaterdag vanaf 11.00 uur in Muziekgebouw Eindhoven de Guitar Convention plaats: een aansprekende gitaarbeurs, waar 's werelds grootste gitaarmerken en vele gitaarbouwers hun gitaren, amps, effecten en accessoires presenteren en diverse boeiende workshops plaatsvinden.

Meer info: bridgefestival.com

Download de gratis app van Eindhoven24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug