20 maart 2024 - 11:21
Deel dit artikel:

Rondleiding door Kloosterpark Glorieux naar aanleiding van boek "TANTE JOSÉ"

  • Rondleiding door Kloosterpark Glorieux naar aanleiding van boek "TANTE JOSÉ"

EINDHOVEN - Altijd al nieuwsgierig geweest naar de verborgen pracht achter de poorten van het historische klooster Glorieux aan de Geldropseweg in Eindhoven? Grijp dan nu je kans.

eindhoven24
  / De Redactie

Dit klooster herbergt een rijke geschiedenis en herbergt nog steeds bewoners, waaronder nonnen. Voor schrijfster en fotograaf Astrid Huis uit Heeze heeft dit klooster een bijzondere betekenis. Haar oudtante, Tante José, trad hier in 1943 toe tot de Zusters van Barmhartigheid en vertrok later naar de missie in Congo. Het fascinerende verhaal van haar oudtante inspireerde Astrid Huis tot het schrijven van het boek "TANTE JOSÉ".

Ter ere van de boeklancering biedt Astrid Huis een unieke rondleiding aan in de tuinen van Glorieuxpark op donderdag 4 april om 14.00 uur. Deelname aan de rondleiding kost €15,- per persoon. Bij aankoop van het boek "TANTE JOSÉ" ontvang je een korting en betaal je slechts €10,- per persoon (maximaal 2 personen per boek). Het boek zelf is verkrijgbaar voor €35,-.

Aanmelden voor de rondleiding kan via de website van Astrid Huis of door tickets (en het boek) te kopen bij Lektura in Heeze. De ontvangst is inclusief koffie/thee en gebak.

Let op: het aantal beschikbare plaatsen is beperkt en dit evenement is eenmalig. Wees er dus snel bij!

Download de gratis app van Eindhoven24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug