7 maart 2023 - 13:57
Deel dit artikel:

Grote variatie aan vacatures op Vacaturecafé van MKB Eindhoven

  • Grote variatie aan vacatures op Vacaturecafé van MKB Eindhoven

Op donderdag 9 maart is er van 10 tot 12 uur een Vacaturecafé van MKB Eindhoven bij Ergon aan de Rooijakkersstraat in Eindhoven. Werkgevers uit een ruime regio bieden daar honderden vacatures aan in vrijwel alle branches. Er is een enorme variatie in het aantal beschikbare banen, zoals boomkweker, lasser, teamleider logistiek, heftruckchauffeur, verpleegkundige, verzorgende, floormanager zwembad, elektrotechnicus, schoonmaker, hovenier, timmerman of leerling timmerman.

eindhoven24
  / De Redactie


“Dat is maar een greep uit het beschikbare aanbod. Van een flink aantal functies zijn bovendien meerdere vacatures beschikbaar”, zegt Eveline Meister, directeur van MKB Eindhoven. Op www.mkbwerkt.nl staat het volledige overzicht van vacatures en deelnemende bedrijven. Werkzoekenden kunnen via deze website eventueel ook aangeven met welk bedrijf zij in gesprek willen gaan. Ze worden tijdens het Vacaturecafé dan naar de stand van het betreffende bedrijf gebracht. “Je kunt ook een afspraak maken als je cv niet helemaal past op de vacaturetekst”, benadrukt Eveline Meister. “Mensen kunnen vaak veel meer dan ze in cv of sollicitatiebrief aangeven en dat komt in een persoonlijk gesprek meestal wel naar boven.” Maar gewoon binnenlopen zonder aanmelding vooraf kan natuurlijk ook.

Succesvolle formule

MKB Eindhoven organiseert al ruim elf jaar de succesvolle Vacaturecafés. De formule – laagdrempelige inloop, direct contact – heeft al veel matches tussen bedrijven en werkzoekenden opgeleverd. Ook deze keer bieden diverse organisaties (gratis) activiteiten aan die kunnen helpen bij het vinden van werk: Buddy werkt (persoonlijke coaching), Leerwerkloket (cv-check, motivatiebrief, LinkedIn-profiel), Dress for Success (stylingadvies en sollicitatiekleding), TB Fotografie (professionele digitale profielfoto), Passport for Work (persoonlijk profiel op basis van talenten en kwaliteiten) en VakkingVet (leren en werken in bouw en techniek, ook voor zij-instromers). 

Download de gratis app van Eindhoven24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug