28 november 2022 - 08:45
Deel dit artikel:

Concert OtherBytes door twee Eindhovense koren

  • Concert OtherBytes door twee Eindhovense koren

Zondag 11 december om 14.00 uur zal in Gemeenschapshuis de Uitwijk zangvereniging Otherwise samen met Vocal group The Soundbytes een muzikale middag verzorgen. Het concert wordt gevuld met een mix van pop en kerst, oude en nieuwe muziek, Nederlands- en Engelstalig met een uitstapje naar het Zweeds.

eindhoven24
  / De Redactie


Programma

The Soundbytes zal de middag beginnen met o.a. “Thank you for the music”, “Pastorale” en “Getting ready for Christmas”. Het tweede gedeelte zal Otherwise o.a. “Soldier on”,”Somewhere only we know” en “Walking in the air” laten horen. Beide koren zullen gezamenlijk het concert afsluiten met o.a. “The Sound of silence”. Het gehele concert staat onder leiding van dirigente Irene Meeuvis en zal worden begeleid op piano door Rob van Heck en Irina Mitova. De toegang voor dit concert is gratis.

Vocal group The Soundbytes is een koor van zo’n vijftien enthousiaste vrouwen en mannen met een repertoire van lichte muziek, musical liedjes, jazz en popmuziek. Zangvereniging Otherwise is een gemengd koor met ongeveer dertig leden dat voornamelijk Engelstalige popmuziek en musical medleys zingt. Maar Frans, Nederlands, Zweeds en Italiaans staat ook op het repertoire.

Download de gratis app van Eindhoven24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug