29 november 2022 - 09:15
Deel dit artikel:

Strijp-S wordt nog bruisender

  • Strijp-S wordt nog bruisender

Eigenlijk is Strijp-S de fase van ‘ruwe diamant’ al ruimschoots voorbij. Ontwikkelaar Park Strijp Beheer toverde het voormalige industrieterrein in twee decennia om tot een ware publiekstrekker. En de rek is er nog lang niet uit. Kijk maar naar het nieuwe gebouw DONNA, waarin 20 jaar leren samenkomt.

Ontwikkeling Strijp-S

eindhoven24
  / De Redactie

Al 20 jaar stort Park Strijp Beheer zich vol overgave op de ontwikkeling van Strijp-S. Een plek met historie én toekomst, zeker nu het aanbod steeds diverser wordt. Jonge creatieve geesten zetten hier hun eerste stappen, er is een uniek woningaanbod en bedrijven van groot tot klein kunnen er terecht. Met plekken als Het Ketelhuis, Area51 en het Klokgebouw spelen ontspanning en vrijetijdsbesteding daarnaast een steeds belangrijkere rol. Het toont de grenzeloze potentie van het complex.

Op zijn de ideeën nog lang niet. Park Strijp Beheer weet precies waar de kansen liggen om van Strijp een nóg uniekere, bruisendere hotspot te maken. Niet in de laatste plaats door de lessen uit het verleden te respecteren. De ontwikkelaar deed in 20 jaar tijd enorm veel ervaring op en laat dat nu zien in het nieuwe pand DONNA, waar al die lessen samenkomen.

Het geheim? Park Strijp Beheer vervlecht het heden met het verleden. Het industrieterrein van toen heeft tenslotte een blijvende impact achtergelaten, en dat verdient waardering. Daarom kent het gebouw de opzet van een fabriekspand inclusief een industriële look, maar voldoet het verder aan alle moderne wensen en mogelijkheden. Wat heet: eigenlijk is het zijn tijd al ver vooruit. Het maakt van DONNA met recht een unieke plek. 

Download de gratis app van Eindhoven24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug