25 september 2022 - 09:02
Deel dit artikel:

Direct op gesprek tijdens het Vacaturecafé

  • Direct op gesprek tijdens het Vacaturecafé

Ruim 40 werkgevers bieden meer dan 300 vacatures in de hele regio Zuidoost-Brabant aan op het Vacaturecafé van MKB Eindhoven, donderdag 29 september. De behoefte aan gemotiveerde arbeidskrachten in de verschillende branches is nog steeds groot. Het aanbod varieert van installatiemonteur tot magazijnmedewerker, van verkoper tot administratief medewerker en van zelfstandig werkend kok tot thuishulp of medewerker groenvoorziening. Het Vacaturecafé duurt donderdag van 10 tot 12 uur en wordt gehouden op de Ergon-locatie, Rooijakkersstraat 3 in Eindhoven.

eindhoven24
  / De Redactie


Succesvol

Er is vrij toegang voor werkzoekenden. Via mkbwerkt.nl/vacaturecafe kunnen werkzoekenden vooraf eventueel aangeven met welk bedrijf zij in gesprek willen gaan. Ze worden tijdens het Vacaturecafé dan naar de stand van het betreffende bedrijf gebracht. “Je kunt ook een afspraak maken als je cv niet helemaal past op de vacaturetekst”, geeft directeur Eveline Meister van MKB Eindhoven aan. “Mensen kunnen vaak veel meer dan ze in cv of sollicitatiebrief aangeven en dat komt in een persoonlijk gesprek meestal wel naar boven.”

MKB Eindhoven organiseert al ruim tien jaar de succesvolle Vacaturecafés. De formule – laagdrempelige inloop, direct contact – heeft al heel wat matches tussen bedrijven en werkzoekenden opgeleverd. Ook deze keer bieden diverse organisaties (gratis) activiteiten aan die kunnen helpen bij het vinden van werk: Buddy werkt (persoonlijke coaching), Leerwerkloket (cv-check, motivatiebrief, LinkedIn-profiel), Dress for Succes (stylingadvies en sollicitatiekleden), TB Fotografie (professionele digitale profielfoto) en Passport for Work (persoonlijk profiel op basis van talenten en kwaliteiten).

Download de gratis app van Eindhoven24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug