17 september 2022 - 06:46
Deel dit artikel:

Muziekgebouw Eindhoven brengt speciaalbiertje uit vanwege jubileum

  • Muziekgebouw Eindhoven brengt speciaalbiertje uit vanwege jubileum

Muziekgebouw Eindhoven bestaat dit jaar dertig jaar en dat wordt gedurende het komende seizoen gevierd. Om een ludiek accent toe te voegen aan de feestelijkheden rondom het jubileum, liet het Muziekgebouw voor de gelegenheid een speciaalbiertje brouwen.

eindhoven24
  / De Redactie
  • Beeld - Enrique Meesters

En wie kun je dat beter laten doen dan de Eindhovense brouwerij Van Moll Craft Beer? Het gedachtengoed van Van Moll sluit prachtig aan bij waar het Muziekgebouw voor staat: het prikkelen van de zintuigen en de belevenis van kunst, muziek en food - precies dat wat Van Moll de beleving “buiten het glas” noemt. Het was dus een no brainer juist déze lokale brouwer te vragen om een bijzonder en ‘muzikaal’ biertje te maken.

Speciaal

Het jubileumbiertje - een heerlijk zacht blond speciaal-biertje - werd zondag 11 september gelanceerd tijdens de eerste editie van het maandelijks terugkerende Sunday Funday - onderdeel van het jubileumweekend. Het biertje zal onder de klinkende naam ‘Hoppy Composer’ gedurende het hele jubileumseizoen 2022/23 op fles verkrijgbaar zijn bij alle outlets binnen Muziekgebouw Eindhoven.

Download de gratis app van Eindhoven24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug