3 augustus 2022 - 11:08
Deel dit artikel:

Eindhoven Airport geeft financiële steun aan inwoners, organisaties en stichtingen

Het EA Impact Fonds van Eindhoven Airport geeft financiële steun aan inwoners, organisaties en stichtingen die zich met initiatieven inzetten op het versterken van verbinding in een gemeente. Een inwoner, organisatie of stichting kan eenmalig maximaal 1.000 euro uit het fonds ontvangen.

eindhoven24
  / De Redactie
  • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie

Het initiatief van de aanvrager moet plaatsvinden in 2022. Eindhoven Airport start met het EA Impact Fonds vanuit haar binding met en maatschappelijke betrokkenheid bij de inwoners van Eindhoven en de regio.

De éénmalige donatie uit het EA Impact Fonds is bedoeld voor inwoners/organisaties/stichtingen uit Eindhoven of een van de omliggende gemeenten (Oirschot, Best, Son en Breugel, Laarbeek, Helmond, Deurne, Asten, Someren, Cranendonck, Heeze-Leende, Valkenswaard, Bergeijk, Eersel, Bladel, Reusel - de Mierden, Nuenen, Waalre en Veldhoven).

Aanvragen

Het aanvraagformulier vul je in als je in aanmerking wilt komen voor een eenmalige donatie uit het EA Impact Fonds. De aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Je kunt op ieder moment een donatie-aanvraag indienen.

Na ontvangst van de aanvraag beslist het Impact Team van Eindhoven Airport binnen zes weken over je aanvraag. Houd daar rekening mee bij het plannen van je activiteit.

Download de gratis app van Eindhoven24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug