15 mei 2022 - 07:30
Deel dit artikel:

Fors aantal vacatures op Vacaturecafé 19 mei

  • Fors aantal vacatures op Vacaturecafé 19 mei

Zo’n 40 werkgevers uit de hele regio Zuidoost-Brabant bieden donderdag 19 mei meer dan 300 verschillende vacatures aan op het Vacaturecafé van MKB Eindhoven. De arbeidsmarkt kraakt en piept in al zijn voegen. De behoefte aan gemotiveerde arbeidskrachten bij werkgevers in veel verschillende branches en op alle niveaus is groot. Het Vacaturecafé duurt van 9 tot 12 uur en wordt gehouden op het Ergon Plein, Rooijakkersstraat 3 in Eindhoven.

eindhoven24
  / De Redactie


werkzoekenden

Er is vrij toegang voor werkzoekenden; wel wordt hen gevraagd een recent cv mee te nemen. Via https://mkbwerkt.nl/vacaturecafe kunnen werkzoekenden vooraf al aangeven met welk bedrijf zij in gesprek willen gaan. Ze worden tijdens het Vacaturecafé dan naar de stand van het betreffende bedrijf gebracht. “Je kunt ook een afspraak maken als je cv niet helemaal past op de vacaturetekst”, geeft directeur Eveline Meister van MKB Eindhoven aan. “Uit persoonlijke gesprekken tussen werkgevers en werkzoekenden komen toch vaak succesvolle matches voor, ook als de kandidaat niet aan alle eisen voldoet. Mensen kunnen vaak veel meer dan ze in cv of sollicitatiebrief aangeven en dat komt in een gesprek vaak wel naar boven.”

Inloop

MKB Eindhoven organiseert al tien jaar de succesvolle Vacaturecafés. De formule – laagdrempelige inloop, direct contact – heeft al heel wat matches tussen bedrijven en werkzoekenden opgeleverd. Ook deze keer bieden diverse organisaties (gratis) activiteiten aan die kunnen helpen bij het vinden van werk: Buddy werkt (persoonlijke coaching), Leerwerkloket (cv-check, motivatiebrief, LinkedIn-profiel), Dress fot Succes (stylingadvies en sollicitatiekleden), TB Fotografie (professionele digitale profielfoto), Ondernemersklankbord (advies en hulp bij starten van eigen bedrijf) en Passport for Work (persoonlijk profiel op basis van talenten en kwaliteiten).

Alle informatie via www.mkbwerkt.nl Op de site is tevens te zien welke banen op dit moment al worden aangeboden.

Download de gratis app van Eindhoven24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug