14 januari 2022 - 21:15
Deel dit artikel:

Sanne Wallis de Vries: 'Parktheater Eindhoven wordt omgeturnd tot kapsalon met optredens'

De persconferentie is geweest en dat betekende helaas geen goed nieuws voor onder meer de cultuursector. Creativiteit is er voldoende in de sector van muzikanten, kunstenaars en podiumartiesten. Dat blijkt uit het initiatief van cabaretier Sanne Wallis de Vries. Zij is te gast bij het praatprogramma M en doet een nieuw idee uit de doeken.

eindhoven24
  / De Redactie

Het plan is namelijk om op woensdag 19 januari een actie te organiseren, waarbij theaters eenmalig worden omgeturnd tot kapsalon. Zo krijgen ze toch de mogelijkheid om publiek te mogen ontvangen. De titel ‘Kapsalon Theaterdag'. Een nieuw kapsel aan laten meten is niet het enige. Ook manicure, pedicure en massage kan worden aangeboden. Dat is een initiatief van Diederik Ebbinge, die dat in Amsterdam gaat realiseren met De Kleine Komedie.

Sanne Wallis de Vries vond het zo’n leuk idee dat ze Diederik vroeg om het landelijk te mogen uitrollen. Het leuke van de behandeling is: er is een podium, dus er kunnen optredentjes gedaan. Inmiddels zijn vier theaters benaderd voor deelname: Orpheus in Apeldoorn, Parktheater in Eindhoven, Walhalla in Rotterdam en Rensentheater in Emmen. Sanne Wallis de Vries gaat zelf ook optreden. De bedoeling is om de komende dagen veel theaters en artiesten te betrekken bij de actie.

Download de gratis app van Eindhoven24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug