4 januari 2022 - 16:29
Deel dit artikel:

Zanger Dennis Eijkemans uit Eindhoven schittert met nieuwe single en videoclip

Zanger Dennis Eijkemans uit Eindhoven komt met een nieuwe single. De videoclip is opgenomen bij Partycentrum Proost in Budel.

eindhoven24 / De Redactie

Wanneer Je Bij Me Bent, zo heet de nieuwe single van Eijkemans. Het is een ballad waarin hij zingt over de bewondering die hij voor zijn vriendin heeft. "Dit is mijn meest persoonlijke liedje ooit", vertelt hij. “Het nummer heb ik geschreven toen mijn vriendin in verwachting was van ons kindje. Ik vond het belangrijk om de song klein en intiem te houden. Zo bevat de begeleidende muziek slechts een simpele piano en strijkers.”

Eijkemans maakt doorgaans vooral catchy up-tempo-nummers zoals Stapelgek Op Jou en Ver Weg, maar met de nieuwe single laat de zanger een heel andere kant van zichzelf zien. "Iedereen die het liedje luistert, zal zich herkennen in de tekst. Het nummer is daarom meer dan alleen een ode aan mijn vriendin, het is een lied voor ieders partner."

Eenvoud is de kracht

Het schrijven van dit lied gebeurde niet in één dag, vertelt Eijkemans. “Er zijn maanden overheen gegaan om de tekst en melodie perfect te krijgen. Ik ben dan ook enorm trots op het eindresultaat en hoop dat mensen zullen genieten van deze compositie.” Bij de single is ook een bijpassende videoclip gemaakt waarin het lied goed tot zijn recht komt. De eenvoud van dit lied is tevens de kracht van het nummer: less is more.

De nieuwe single Wanneer Je Bij Me Bent is vanaf nu te beluisteren op onder andere Spotify, iTunes en YouTube. De videoclip is vanaf aankomende vrijdag te bekijken.

Download de gratis app van Eindhoven24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug