26 oktober 2021 - 09:37
Deel dit artikel:

Rustig herfstweer voor de boeg in Eindhoven

  • Rustig herfstweer voor de boeg in Eindhoven

Heb je genoten van het heerlijke weer afgelopen zondag? Het ziet er namelijk niet naar uit dat zo'n dag snel zal terugkeren, maar het blijft gelukkig wel lekker rustig weer deze week.

eindhoven24
  / Redactie
  • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie

Dat zegt onder meer Weerplaza. "Onstuimig weer zoals vorige week zit er niet in", stelt de weersite onder meer. Het zal dus niet zo hard gaan regenen en waaien zoals we ongeveer zeven dagen geleden meemaakten.

Het enige waar we wel rekening mee moeten houden, is eventueel mist en dichte bewolking. Ook kan het behoorlijk grijs zijn de komende dagen. Vanaf woensdag volgt een reeks droge dagen, nadat er dinsdag nog de kans is dat er regen valt.

Temperatuur

Ook valt de temperatuur heel erg mee deze week. In gemeente Eindhoven zien we dat het dinsdag maximaal 14 graden wordt, maar dat is naar verwachting dan ook direct de laagste temperatuur van deze week. Woensdag wordt het maximaal 18 graden, donderdag 17 en vrijdag weer 18. In het weekend blijft het ongeveer net zo aangenaam, met op zaterdag maximaal 17 graden en zondag 16.

Download de gratis app van Eindhoven24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug