26 oktober 2021 - 07:32
Deel dit artikel:

Kerstwinkel voor het goede doel in WoensXL

  • Kerstwinkel voor het goede doel in WoensXL

Het was nog even spannend: zou er wel op tijd een winkelpand beschikbaar komen? Het lot is de organisatie gunstig gezind en dat verdient dit initiatief ook. Het Team Lekker Belangrijk wil ook dit jaar de inmiddels zo populaire kerstwinkel kunnen openen en dat is gelukt.

eindhoven24
  / De Redactie

Dit jaar staat de winkel van de oude Zeeman in WoensXL ter beschikking van de enthousiaste vrijwilligers. Een heel ruim pand, waarin de inmiddels gigantische voorraad kerstartikelen een plekje krijgt. Deze maand staat in het teken van de vele voorbereidingen om tijdig te kunnen openen met het oog op de feestelijke decembermaand.

Op zaterdagochtend 6 november, om 10 uur, vindt de officiële opening plaats. Vanaf dat moment kunnen alle inwoners van Eindhoven en omgeving van dinsdag tot en met zaterdag terecht voor alles op het gebied van Kerst: ballen, slingers, stallen, Kerstmannen, poppen, decoratie en nog veel meer. Alles tweedehands, maar in prima staat en voor prijzen die voor iedereen betaalbaar zijn.

De opbrengst gaat dit jaar naar meerdere goede doelen, te weten Stichting WensAmbulance Brabant, Inloophuis De Eik en Alpe d’HuZes/KWF. Vorig jaar werd, ondanks de vroege sluiting door corona, toch nog ruim 20.000 Europ opgehaald. Dat bedrag werd verdeeld onder KWF, Kika, De Eik en Make a Wish.

De openingstijden zijn dit jaar ruimer. Dat betekent dat er meer vrijwilligers nodig zijn om de winkel te bemannen. Wil je helpen? Stuur dan een mail naar Ellen van Groesen: Nelle4258@gmail.com

Heb je nog kerstartikelen die overbodig, maar in goede staat zijn? Je kunt ze inleveren tijdens openingstijden van de winkel. Wanneer je geen vervoer hebt of wanneer de hoeveelheid artikelen te groot is, kunnen de spullen opgehaald worden.

Download de gratis app van Eindhoven24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug