29 mei 2023 - 20:37
Deel dit artikel:

Tentoonstelling kinderkunstactie ‘Spelen met Kastelen’ winkelcentrum Kastelenplein

  • Tentoonstelling kinderkunstactie ‘Spelen met Kastelen’ winkelcentrum Kastelenplein

Vanaf vrijdag 2 juni staat in winkelcentrum Kastelenplein een tentoonstelling van kastelen. De kartonnen kastelen zijn beschilderd en versierd door basisscholen en BSO ’s uit Eindhoven. De scholen en BSO ’s maken met hun deelname aan de kinderkunstactie kans op mooie prijzen.

eindhoven24
  / De Redactie

Kinderkunstactie ‘Spelen met Kastelen’

Winkelcentrum Kastelenplein heeft scholen en BSO ’s uit Eindhoven uitgenodigd om deel te nemen aan de actie. Na inschrijving kregen de scholen en BSO ’s een bouwpakket bezorgd en gingen daarmee aan de slag. Na het in elkaar zetten van het kartonnen kasteel hebben ze de kastelen mooi beschilderd en versierd.

Tentoonstelling vrijdag 2 t/m zondag 25 juni

De kastelen zijn weer bij de scholen opgehaald en worden van vrijdag 2 juni t/m zondag 25 juni tentoongesteld in het winkelcentrum. Iedereen is van harte welkom om de kustwerken te komen bewonderen én om een stem uit te brengen op het mooiste kasteel.
De deelnemende scholen en BSO ’s zijn; De Hobbitstee, De Springplank, De Hasselbraam, Cornelis Jetses, Kinderopvang Little Jungle - Mamma Zebra, Korein kinderopvang – Keverberg en Korein kinderopvang - Aldendriel

Download de gratis app van Eindhoven24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug