3 september 2023 - 15:40
Deel dit artikel:

Getuigen gezocht: geweldplegingen Oude Stadsgracht

  • Getuigen gezocht: geweldplegingen Oude Stadsgracht

In de nacht van zaterdag op zondag 30 juli lopen drie jongens terug naar huis. Ze hebben net een leuke avond gehad in de binnenstad van Eindhoven als ze rond 4.00 uur op de Oude Stadsgracht worden aangesproken door twee jongens. Uit het niets delen deze twee ineens trappen en klappen uit. Een van de slachtoffers krijgt zelfs een trap tegen het hoofd en raakt buiten bewustzijn. Daarna volgen er nog meer klappen en trappen. De slachtoffers raken ernstig gewond en moeten naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

eindhoven24
  / De Redactie


Geweldplegingen

De verdachten en hun geweldplegingen staan op beeld (foto onder de tekst). Daarop is ook te zien dat veel omstanders getuige waren van het incident, met hen komt de politie alsnog graag in contact. Evenals met de inzittenden van een blauwe auto, die geparkeerd stond op de Oude Stadsgracht ter hoogte van het Dela gebouw.

Weet jij meer over dit incident? Of herken jij de verdachten van de beelden? Laat het weten en bel met 0800-6070 of anoniem naar 0800-7000. Je kunt ook online je tip achterlaten op politie.nl. Hier zijn ook meer foto's van de verdachten te vinden. 

Download de gratis app van Eindhoven24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug