4 april 2023 - 09:51
Deel dit artikel:

Zware mishandeling op Stratumseind: daders gezocht

  • Zware mishandeling op Stratumseind: daders gezocht

De politie in Eindhoven doet een dringende oproep om mee te helpen een zware mishandeling op te lossen, die november vorig jaar plaatsvond bij café Miller Time op het Stratumseind in Eindhoven. De verdachte sloeg meerdere keren hard tegen het hoofd van zijn slachtoffer, die belandde daardoor bewusteloos op de grond en liep ernstige verwondingen op. Weet jij wie de verdachte is? Neem contact op met politie Eindhoven.

eindhoven24
  / De Redactie / Politie.nl
  • Beeld - politie.nl


Situatie

Het gebeurde op zaterdag 26 november 2022 tussen 03:00 uur en 03:15 uur op het terras bij café Miller Time. De verdachte ging vlak achter het slachtoffer staan en sloeg hem meerdere keren met gebalde vuisten tegen het hoofd. Die viel daarna bewusteloos op de grond, maar de verdachte draait door en blijft hem mishandelen... tot hij wordt weggetrokken door een jongen waarmee het slachtoffer stond te praten. Het slachtoffer heeft een neusfractuur, hersenschudding en meerdere zwellingen overgehouden aan de mishandeling.

De verdachte is weggevlucht. De jongen met wie het slachtoffer stond te praten, liep met de verdachte mee. Hem willen we dan ook graag spreken als getuige.

Er zijn beelden van het incident beschikbaar. Zie ook de foto onder het artikel. De verdachte is hierop te zien met het volgende signalement:
- man;
- blank;
- ongeveer 20 tot 25 jaar oud;
- bruin haar;
- bruine jas met daaronder een rode overhemd dan wel shirt;
- donkere broek.

Herken je hem? Laat het weten aan Politie Eindhoven. Was jij de persoon die met de verdachte is mee gelopen? Neem contact op. Tip hier online of bel 0800-6070. Anoniem bel je naar 0800-7000.

Download de gratis app van Eindhoven24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug