17 februari 2023 - 15:00
Deel dit artikel:

Carnaval 2023 breekt los in Eindhoven

  • Carnaval 2023 breekt los in Eindhoven

Een Carnaval als vanouds, waarbij Corona niet langer onderwerp van gesprek is. Het feest waar iedereen onder de rivieren naar uitkijkt, barst los. Van vrijdag 17 februari tot en met dinsdag 21 februari is het feest in vier feesttenten, het Stratumseind, het Wilhelminaplein en de Markt. Feesten, ontmoete, proosten, zingen, dansen en hossen.

Wat doet de Eindhovense bevolking?

eindhoven24
  / De Redactie

Tijdens Carnaval in het Lampegat zullen vele duizenden bezoekers uit de stad, de regio en zelfs uit andere provincies en landen genieten van het gezellige en gemoedelijke feest. Hoe fanatiek zijn de Eindhovenaren? Dat onderzocht de redactie van Eindhoven24. Op de vraag “ Carnaval 2023: wat zijn jouw plannen” konden deelnemers aan de poll kiezen voor vier antwoorden.

40% van de deelnemers aan de poll kiest ervoor om thuis te blijven en Carnaval 2023 aan zich voorbij te laten gaan. 32% kiest ervoor om één of enkele dagen op pad te gaan. 20% van de ondervraagden is fanatiek: alle dagen vrij en vol ertegenaan! 8% van de Eindhovense bevolking kiest ervoor om de regio te ontvluchten en vertrekt naar een vakantieadres.

Download de gratis app van Eindhoven24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug