29 oktober 2022 - 09:33
Deel dit artikel:

Eindhovense organisatoren slaan handen ineen met eigen winterfestival

  • Eindhovense organisatoren slaan handen ineen met eigen winterfestival

Vanaf 23 december tot en met 8 januari wordt het Beursgebouw in Eindhoven omgetoverd tot een waar winterparadijs met entertainment van de bovenste plank. Onder andere Flemming, Tino Martin, Joel Borelli en Martijn Fischer betreden het Eindhovense podium. Dat je in de winter niet stil hoeft te zitten bewijst First Vision samen met organisatie Ivent Friends met hun nieuwe concept: het Eindhoven Winter Festival. Voor dit evenement hebben ze het Beursgebouw in Eindhoven voor twee weken tijdens de kerstvakantie weten te strikken.

eindhoven24
  / De Redactie


Beursgebouw

De Eindhovenaren willen het iconische Beursgebouw nieuw leven inblazen met een groots winterdecor. Met een keur aan artiesten en passend randentertainment bieden ze daarmee het perfecte medicijn tegen een winterdip in donkere dagen.

Een van de artiesten is de bekende Eindhovense zanger-pianist Joel Borelli, die dit jaar op vele festivals als headliner te gast was en onder andere Paaspop afsloot in het grote theater. Maar bij Eindhoven Winter Festival kijken ze verder dan hun eigen stadsgrenzen. Zo komt hitmachine Flemming samen met een band zijn nieuwe album ten gehore brengen, met Paul Sinha in het voorprogramma. Daarnaast zijn er avonden met Martijn Fischer Zingt Hazes, Tino Martin, YouTube-sterren ‘Bankzitters’ en tributes van o.a. Abba (door A*Fever) en Queen (Mother Mercury Queen Tribute). Liefhebbers van Nederlandstalige muziek krijg een avondvullend programma voor zichzelf, met optredens van o.a. Ferry de Lits, Yves Berendse, René Schuurmans en Jeffrey Heesen.

Kerstborrel

Het Eindhoven Winter Festival verhuurt de winterse setting in de week voorafgaand de kerstvakantie aan bedrijven die een feestelijke locatie zoeken voor een kerst- of bedrijfsborrel voor hun collega's.

Beursgebouw

Het Beursgebouw ligt pal naast Eindhoven Centraal en het busstation van Eindhoven. Daarnaast is het Beursgebouw omringd door verschillende parkeergarages met volop parkeergelegenheid. De toegang tot Eindhoven Winter Festival varieert voor verschillende leeftijden, en entreeprijzen variëren tussen de € 14,50 en € 21,50 exclusief servicekosten en zijn vanaf donderdag 13 oktober beschikbaar via www.eindhovenwinterfestival.nl. 

Download de gratis app van Eindhoven24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug