3 mei 2022 - 11:16
Deel dit artikel:

Vijf kunstenaars exposeren in Albert van Abbehuis

Vijf kunstenaars verbonden door een fysieke ruimte. Door het Albert van Abbehuis. Door Ateliers Patagonia, de ruimte waar ze samen werken. Albert van Abbehuis verwelkomt Ateliers Patagonia. De Expositie “Burenruzie”. Door Patagonia Ateliers opent 7 mei om 15.00 en is alle dagen van donderdag t/m zondag geopend van 13.00-17.00 tot en met zondag 5 Juni.

eindhoven24 / De Redactie • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie

De stijlen en artistiek werk van de vijf kunstenaars kan bijna niet meer verschillen - een spannende mix van zeer diverse stijlen en werk. Guus Smeulders met abstracte schilderijen die desalniettemin een grote ruimtelijkheid suggereren; Paul Legeland met zijn intrigerende portretten, stillevens en etchings in groot en kleineren formaten.; Mariëlle van den Bergh met onder andere prachtige keramisch werken en tapijten; Rogier Walrecht met kleurrijke tekeningen die raadselachtige fantasiewereld oproepen; en Mels Dees zelf met werk in verschillende media, waaronder fraaie fotocollages en werken in koper en hout.

Hoge kwaliteit en diversiteit zijn gegarandeerd

Albert van Abbehuis is een platform voor kunstenaars die gevestigd en/of verbonden zijn met Eindhoven. Zij brengen kunst met Eindhoven in verbinding en verbinden Eindhoven met kunst. Ateliers Patagonia is al sinds meer als 20 jaar in de Rivierstraat 15A in Eindhoven gevestigd. Maar de kunstenaars hebben tot vandaag nog nooit in Eindhoven zelfs een tentoonstelling gehad - ​​maar heel veel om Eindhoven, in Nederland en internationaal.

De kunstenaars zijn betrokken bij wat de andere doet, maar beïnvloeden elkaar niet. Ieder heeft zijn eigen atelier, zijn eigen vrijheid en blijheid.

Download de gratis app van Eindhoven24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug