15 oktober 2021 - 06:35
Deel dit artikel:

Effenaar zet streep door clubnachten jubileumfeest

  • Effenaar zet streep door clubnachten jubileumfeest

Zondag gaat door, de vrijdag en zaterdag worden verplaatst naar 2022. Dat is het korte bericht dat de Effenaar in Eindhoven heeft voor de clubnachten rondom het jubileumfeest.

eindhoven24
  / Redactie
  • Beeld - Google Streetview

"Zondag gaan we keihard feesten op de beste NL pop en hiphop, Superstijl en meer", stelt de Effenaar. "Maar we hebben moeten besluiten om de vrijdag en zaterdag te verplaatsen naar een nieuwe weekend, naar 13, 14 en 15 mei 2022. We willen deze clubnachten in volle glorie kunnen vieren, van 19.00 tot 07.00 uur en niet opeen gepropt in een korter tijdsbestek overdag. Dit zodat we de juiste vibe kunnen creëren waarin alle artiesten volledig tot hun recht komen en het feestje zo wordt zoals we onze vijftigjarige verjaardag voor ogen hebben." Alle kaartkopers ontvangen een persoonlijk bericht.

Dit ticket is automatisch geldig voor het weekend in 2022 en je mag hiermee ook naar de zondag van dit jaar. Je hoeft hier niets voor te doen. Ben je verhinderd op de nieuwe datum, in de mail vind je ook hoe je het ticket kunt retourneren.

Heb je een kaartje voor de vrijdag en/of zaterdag? Dit ticket is automatisch geldig voor de nieuwe datum in 2022. Je hoeft hier niets voor te doen. Ook bij deze tickets geldt natuurlijk; ben je verhinderd dan kun je je ticket(s) retourneren.

Download de gratis app van Eindhoven24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug